Kutijica s fotografijom

28,00  (211,00 kn)

Dostupno uz narudžbu

 €
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Drvena personalizirana kutijica uspomena s fotografijama.

Otkrijte čaroliju čuvanja dragocjenih uspomena kroz našu drvenu kutijicu dimenzija 18x22x8 cm. S mogućnošću aplikacije fotografija, ova kutijica postaje intimno i vizualno očaravajuće utočište za vaše najdragocjenije trenutke.

Personalizacija s fotografijama

Dodajte osobni dodir svojim uspomenama kroz aplikaciju fotografija na kutijicu. Svaka slika postaje jedinstvena poveznica s posebnim trenucima, stvarajući vizualnu priču vašeg života.

Estetska harmonija drvene izrade

Izrađena pažljivo od visokokvalitetnog drva, kutijica ne samo da čuva uspomene, već donosi estetsku harmoniju i prirodnu ljepotu u svaki prostor.

Funkcionalnost s estetskom vrijednošću

Ova kutijica nije samo obična kutijica; ona je funkcionalni komad koji čini uspomene lako dostupnima. Svaki put kad je otvorite, ulazite u svoj osobni svijet lijepih trenutaka.

Ova drvena kutijica za uspomene nije samo proizvod; to je izraz ljubavi. Svaki detalj je pažljivo oblikovan kako bi se osiguralo pažljivo čuvanje vaših dragocjenosti.

Oživite svoje najposebnije trenutke kroz drvenu kutijicu koja je više od spremnika – to je dragocjeno utočište za vaše vlastite priče. Naručite sada i unesite dozu magije u čuvanje uspomena.