O meni

Poklon galerija Danijela zapravo postoji oduvijek, još otkako sam kao klinka sjedila u voćnjaku, iza kuće, ispod stare šljive, naslonjena na grubu koru njenog stabla i maštala o tome što ću biti kad odrastem.

Moram priznati da mi misli nisu baš (bile) precizne i jasne. Rojile su se poput šarenih leptira čiji svaki novi lepet izazove novu ideju i misao. Jedna se pretvori u drugu, pa u treću, da više i ne znaš što si sada, a kamoli što bi htio postati.

No, jedno je bilo jasno – željela sam biti šarena, razigrana i sretna.

Rođena sam 1976. godine u predivnoj Gackoj dolini. Od tada je prohujalo 45 godina. Svaka je svojom bojom bojila, a ja sam uvijek nastojala svakoj dodati malo svoje šarene, tek toliko da leptiri žive i dalje.

Bilo je neumitno, usudit ću se reći, i neophodno da se sve to šarenilo iz mene materijalizira i postane nešto stvarno i opipljivo, da se proširi i postane svrhom mojeg postojanja, da ujedno boji neke tuđe živote i osjećaje te da pretvori neke tuđe sive u šarene.

Moje skromno kreativno stvaralaštvo u isto je vrijeme i strast i posao, što će reći na kraju krajeva – moj poziv.

Svakoj osobi koja me kontaktira, sa željom da joj treba poklon za neku prigodu, pristupam osobno i posvetim se svim srcem. Tekstovi, koje smislim za čestitku upisanu na artikl, sasvim su osobni i jedinstveni.

Napravila sam u ovih zadnjih desetak godina nebrojeno stvarčica, sličica i kutijica, a uvjerena sam da je svaka unikat.

Također, vjerujem da je ispred mene čitavi kolorit kojekakvih izmišljotinica kojima se neizmjerno radujem i željno ih iščekujem.

Ništa od toga ne bi bilo bez bezuvjetne podrške i pomoći moje obitelji koja, također, zdušno sudjeluje u svim projektima Poklon galerije Danijela pa tako i u stvaranju ove e-trgovine. Jedan piše, drugi briše, jedan pili i razdvaja, drugi lijepi i sastavlja, i tako sve u krug dok na kraju nešto savršeno ne ispadne.

Prije nego što ovaj tekst privedem kraju, želim reći kako ćete sigurno primijetiti da se kroz neke moje radove provlači nit ljubavi prema svome kraju. Nisu to samo suveniri, već i drugi predmeti koji jednostavno imaju obilježja moje Gacke doline.

Hvala na pažnji i hvala unaprijed za sve što ćemo zajedno stvoriti – Vi svojom željom, a ja svojom maštom.

Otvorena Vas srca iščekujem,

Vaša Danijela