Drvena čestitka za vjenčanje

17,00  (128,00 kn)

Dostupno uz narudžbu

 €

Ukoliko želite, svakom artiklu možemo dodati „ono nešto“ da bude potpuno poseban i unikatan;

Možemo ga personalizirati po vašim željama.

Odaberite Personalizacija i upišite što biste željeli da piše na artiklu i gdje.

Ukoliko odaberete opciju da vam mi osmislimo tekst, tad je potrebno da nam ukratko napišete o kojoj se prigodi radi, koliko godina ima osoba i kojeg je spola da bismo lakše i točnije prilagodili tekst osobi.

Cijene personalizacije:

- dodavanje samo potpisa i datuma – (10,00 kn) 1,30 EUR

-dodavanje vašeg dužeg teksta - (20,00kn) 2,50 EUR

-dodavanje teksta koji mi osmišljavamo ( posebno za vas, unikatno i neponovljivo) - (40,00kn) 5,30 EUR

Rok izrade personaliziranih proizvoda povećava se za jedan dodatni dan.

Nakon izrade i personalizacije šaljemo fotografiju gotovog proizvoda na Vaš e-mail, te nakon Vaše suglasnosti gotov proizvod šaljemo.

Opis

Personalizirana drvena čestitka za vjenčanje – jedinstveni simbol ljubavi

Oplemenite vaše čestitke za vjenčanje s našom personaliziranom drvenom čestitkom, stvorenim s pažnjom i posvećenošću kako bi dodala poseban dodir vašem velikom danu.

Unikatna čestitka za vjenčanje

Naša personalizirana čestitka donosi dodir elegancije i osobnosti svakom vjenčanju. Izrađena pažljivo od visokokvalitetnog drva, ova čestitka postaje posebna uspomena na vašu ljubavnu priču.

Ugravirana fotografija i tekst po vašoj želji

Personalizirajte čestitku s vlastitom fotografijom i tekstom, stvarajući jedinstveni komad koji odražava vašu ljubavnu priču. Svaka ugravirana riječ i detalj izrađeni su s posebnom pažnjom.

Dodatna posebnost s džepićem za poklon

Unutar čestitke nalazi se praktičan džepić koji vam omogućuje dodavanje dodatnog poklona, čineći ovu čestitku ne samo emotivnom, već i funkcionalnom.

Potpuni poklon u kartonskoj kutijici

Čestitka dolazi pažljivo pakirana u elegantnoj kartonskoj kutijici, dodajući dodatnu notu elegancije i čineći je potpunim poklonom spremanim za predaju.

Prava vrijednost izrađena s ljubavlju

Svjesni smo da prava vrijednost poklona dolazi iz srca. Dopustite nam da zajedno stvorimo personaliziranu čestitku koja će prenijeti iskrenu ljubav i radost.

Stvorite nezaboravno iskustvo čestitanja s našom personaliziranom drvenom čestitkom za vjenčanje. Naručite danas i dopustite nam da dodamo dodir posebnosti vašem velikom danu.

 

Možda će vam se također svidjeti…