Okvir box-"Slijedi svoje snove"

Najbolji trenutak za radost je sada

Novi dan, novi plan 🙂

Sa jučerašnjim sam zadovoljna, relativno sam uspjela slijediti svoj plan, mada uvijek uleti nešto neplanirano ali to je normalno. Ne možeš odbiti neki poziv na kavu ili pomoć prijatelju samo zato što to nisi jutros isplanirao. Ako bi tako razmišljali, propustili bi najljepše stvari u životu, Važno je usprkos tome, ostati fokusiran na planirane dnevne aktivnosti, pokušati ih završiti ili prebaciti na sljedeći dan.

Danas idem na terenski rad 🙂 Naime, pomažem prijateljici koja je kupila knjigovodstveni program Synesis – unesti sve potrebne parametre itd, jer je meni Synesis dobro poznat. http://www.pupila.hr

A poslijepodne je u planu rad na suvenirima – sezona je pred vratima – stigao je poziv od LAG Lika za prijavu na natječaj za dodjelu oznake izvornosti i kvalitete LIKA QUALITY te također poziv za ponudu suvenira na lokaciji Pazi medo – Zip line u Vrhovinama. Ima tu još lokacija na kojima ja nisam stigla ponuditi svoje suvenire – kao što su Park Grabovača, Kuća Velebita, Utočište medvjedića Kuterevo, Senj, Karlobag, Pag. Tako da mi je sad prvi zadatak da pripremim i pošaljem ponudu. U planu mi je, kako upravo pohađam grafički dizajn, izraditi svoje male brošure i kataloge te poslati ih također na te lokacije. Ujedno uz svaki artikl želim napraviti mali kartončić koji priča priču o suveniru i kraju kojeg predstavlja. Sve to zahtjeva vrijeme ali želim napraviti potpuno i kako treba.

Jutros sam čitala ( po drugi put) knjigu Kristine Ercegović “Najjači si kad si svoj” . Kristinu i njen rad sam upoznala najviše preko kolegice Tamare Jurković i zahvalna sam joj na tome. Otvorila nam je mnoge vidike i mnoga vrata koja bi vjerojatno još dugo bila zatvorena, dapače, ne bismo ni znali da postoje. Velika je to stvar! A Kristina je opet hodajuća inspiracija i edukacija. Stavila sam si također na to-do listu pročitati svaki dan nešto sa njenog portala https://kristinaercegovic.com/blog/ jer je to stvarno bogatstvo nadohvat ruke koje je glupo propustiti.

Danas izdvajam iz njenog bloga citat :

“I za kraj – nikada neće biti idealnih okolnosti, uvijek nam nedostaje vremena, novca, nečega. Svi imamo istih 24 sata na raspolaganju. Samo si uzmite vrijeme , nemojte čekati trenutak kad ćete imati više vremena- uzmite si vrijeme za ono što vas veseli sada, odmah…Najbolji trenutak je sada i lijepo se provedite! ”

Jasno je da je ispred mene ( a i tebe ako želiš ) jedan od najljepših dana ikad 🙂

E da, poslala sam Kristini mail da želim uplatiti članarinu i postati članica njenog kluba ŽENE I NOVAC. 🙂

Jer, da, najjači si kad si svoj ali važno je i odabrati društvo koje te raduje, motivira, podržava i dijeli pozitivnu energiju. Jer, nažalost, ima i onih drugih.

Idemo sad u novi dan , sretno nam!

Odgovori